Uien - Aardappelen - Opslag - Sorteren - Verpakken
Persbericht
  

07/04/15 Persbericht

 
Nadat de familie Tanghe, bekend van RTL Patat bvba uit Lauwe, de inventaris en later ook alle activiteiten van Terrapoint bv uit Breskens heeft overgenomen is er heel wat gebeurd. Aanvankelijk is de grootschalige opslag en het sorteren, wassen en verpakken van aardappelen voor met name de grote exportstromen voortgezet "as usual". Tegelijkertijd is er zorgvuldig onderzocht hoe de activiteiten konden worden uitgebreid om het aardappel- en uienverwerkende bedrijf in Breskens een stabielere basis te geven.
 
Het is met gepaste trots dat we bekend kunnen maken dat de naam verandert en we bovendien veel breder in de markt van vooral aardappelen actief zullen zijn.
 
De nieuwe naam BRES POTATO BV is niet alleen de nieuwe naam van het bedrijf maar ook het nieuwe merk wat we zullen voeren voor aardappelen die niet onder de bulk vallen. Kleinere verpakkingen in zakken en in dozen, specifieke maten en bestemmingen zullen onder de naam BRES POTATO BV hun weg vinden in binnen en buitenland. Dit uiteraard naast de omvangrijke productstroom voor de grote exportbestemmingen. Bovendien wordt de, voor RTL Patat reeds jaren belangrijke, levering aan vrijwel alle industriële aardappelverwerkende bestemmingen ook vanuit Breskens in hoog tempo uitgebouwd. 
 
Via onze website www.brespotato.nl zullen we u frequent op de hoogte houden van het in gang gezette investeringsprogramma om al deze activiteiten optimaal te kunnen uitvoeren. Hier kunt u ook de contactgegevens van het verkoopteam, de administratie en de inkoop vinden.
 
Samengevat heeft BRES POTATO BV alle export- en opslagactiviteiten van Terrapoint in Breskens over genomen. Samen met de kleinverpakking, de specialties én de zeer brede afzetmogelijkheden voor de industriële verwerking van aardappelen in binnen en buitenland maakt dit BRES POTATO BV tot een volwaardige speler in de veelzijdige en altijd boeiende aardappelmarkt. Jaarrond levering aan een breed scala van afnemers zorgt voor continue activiteiten voor de ervaren aardappelhandelaar en geeft een stabiele basis aan het gekende bedrijf met de nieuwe naam BRES POTATO BV.
 
Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met +31-117381500 of info@brespotato.nl. Rémy Tanghe en Maya Haartsen geven u graag meer achtergrondinformatie.
 

Inloggen

Naam:

Code:
Code onthouden
 
  Brespotato BV | Deltahoek 106 | 4511 PA Breskens | T. +31(0)117-381500 | F. +31(0)117-386 555 | E. info@brespotato.nl | © Interact Network 2015